Vi söker en drifttekniker till Gällivare Energi!

Om företaget

Vi har producerat och distribuerat vår egen energi i över 40 år och levererar idag fjärrvärme till privatpersoner och företag i Gällivare, Malmberget och Koskullskulle. Vi finns nära kunderna och erbjuder genuin trygghet och hög tillgänglighet genom enkel kontakt.

Vi har tillsammans med hela organisationen arbetat fram en värdegrund som anger vilken företagskultur vi eftersträvar, som vi kort och gott kallar för ”VARM”. Det betyder att vi arbetar med fokus på Vi-känsla, Ansvar, Respekt & Inkludering och Målinriktning, vilka är viktiga kärnvärden som ska vägleda oss i både beteenden och beslut. För oss är det viktigt att du kan vara med och bidra till denna kultur och att också du ser på områdena service och kundfokus som lika centrala som vi!

Om rollen

Då vi har en förestående pensionsavgång söker vi nu en ny medarbetare.
Du kommer att ingå i ett team om 11 skiftgående drifttekniker och kommer huvudsakligen att arbeta med övervakning och styrning av våra produktionsanläggningar för värme och el. I arbetet ingår bland annat tillsynsrondering, provtagning, inlastning av bränsle med lastmaskin, avläsningar, rapportering i underhållssystem samt enklare avhjälpande och förebyggande underhåll.

Din kompetens

Du är en noggrann och ansvarsfull person med god samarbetsförmåga och du har en positiv inställning till dina medmänniskor och ditt yrke.
Du är intresserad av teknik och energi och vi tror att du har en eftergymnasial- eller yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot energi, process, maskin eller drift och underhåll. Erfarenhet av arbete som drift- eller underhållstekniker inom energibranschen är önskvärd, liksom erfarenhet av arbete med underhållssystem som t.ex. IDUS IS..

Vi fäster stor vikt vid att du har ett tydligt arbetsmiljö- och säkerhetstänk, arbetar systematiskt och lösningsorienterat.
Att behärska svenska i tal och i skrift är ett krav och B-körkort likaså. Vi eftersträvar mångfald i alla dess avseenden och ser det som en styrka med olika bakgrunder, perspektiv och erfarenheter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb, trevliga kollegor och chefer, samt en bra kultur & arbetsmiljö. Utöver detta erbjuder vi friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och rikskort. Så sök nu och bli en av våra duktiga drifttekniker!

Önskar du mer information om tjänsten eller vårt företag hör av dig till Conny Larsson på telefon 0970-755 92 eller gå in på vår hemsida www.gallivareenergi.se

Skicka in din ansökan till jobbansokan@gallivareenergi.se

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Sista ansökningsdag är 4 februari 2024.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.