Gällivare Energi AB söker Underhållstekniker

Gällivare Energi AB är ett högteknologiskt bolag som förfogar över ett antal produktionsanläggningar, varav ett kraftvärmeverk samt fjärrvärmenät. Vi producerar årligen cirka 160 GWh värme samt 30 GWh el.

Vi söker 1 st Underhållstekniker med elkompetens

Vi söker 1 st Underhållstekniker

Dina arbetsuppgifter

Underhållstekniker med Elkompetens: I rollen som underhållstekniker med elkompetens är du med i ett team som arbetar med utförande och utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsanläggningar. I arbetet kommer du att ha en tät kontakt med drifttekniker och underhållsansvariga. Du kommer även att delta i investeringsprojekt. På elsidan ingår varierande arbete med allt från styrsystem och instrument till elinstallation och felsökning. Förebyggande underhåll av produktionsanläggningarna består av renovering av pumpar, ventiler, lagerbyten på motorer med mera. För rätt person finns stor utvecklingspotential.

Underhållstekniker: I rollen som underhållstekniker är du med i ett team som arbetar med utförande och utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsanläggningar. I arbetet kommer du att ha en tät kontakt med drifttekniker och underhållsansvariga. Du kommer även att delta i investeringsprojekt. Arbetsuppgifterna är varierande och består av  förebyggande underhåll av produktionsanläggningarna, renovering av pumpar, ventiler, lagerbyten på motorer m.m. Tjänsten ger även möjlighet till ett brett spektrum av arbetsuppgifter såsom el, vvs med mera. För rätt person finns stor utvecklingspotential.

Är du den vi söker till vårt team?

Underhållstekniker med Elkompetens:Vi söker dig som har erfarenhet av elarbete inom industrin. Du bör vara en logisk felsökare och van att läsa ritningar. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och har lätt att fungera i sociala relationer. Du är även drivande, flexibel och självgående. Stor vikt kommer dock att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter. Gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, allmän datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Underhållstekniker: Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsarbete inom industrin och ser gärna att du har en inriktning mot rör / mek / industri. Du bör vara en logisk felsökare och van att läsa ritningar. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och har lätt att fungera i sociala relationer. Du är även drivande, flexibel och självgående. Stor vikt kommer dock att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter. Gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, allmän datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Tjänsterna är Heltidstjänster, dagtid, alternativt skiftgång med tillträde omgående.
Anställningsvillkor enligt Sobonas energiavtal.
Sista ansökningsdag är 30 september 2024.

Välkommen med Din skriftliga ansökan som vi gärna tar emot via mejl!
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar
För ytterligare information om tjänsterna, kontakta Underhållschef Johan Persson, Tel. 0970-755 99.
Facklig kontaktperson: Michael Wennström, SEKO, Tel. 0970-755 80 vxl.

E-post: jobbansokan@gallivareenergi.se